Efteling Kids Radio zendt 2 maanden uit vanuit glazen huis

In attractiepark De Efteling is een glazen huis gebouwd voor de radiozender Efteling Kids Radio. Het glazen huis dat midden in De Efteling op het plein ‘Efteling De Brink’ staat, zal in de maanden juli en augustus dienst doen als radiostudio voor de radiozender.

Negen Pleinen Festijn

Efteling Kids Radio gaat uitzenden vanuit het glazen huis tijdens het Negen Pleinen Festijn in attractiepark De Efteling en zal elke zaterdagavond live uitzenden vanuit het glazen huis. De Efteling is de komende periode op zaterdagen tot middernacht geopend.

Elke zaterdagavond zal een bonte verzameling in een parade van het Efteling Theater naar de Efteling Brink trekken om daar het Negen Pleinen Festijn feestelijk te openen. Daarnaast kan er worden gekeken naar een avondvullend muzikaal familieprogramma met o.a. een Efteling Musical Show, optredens van het Junior Songfestival en als feestelijke afsluiting een gastartiest. Zo staan onder andere optredens van 2 Unlimited, Nielson, Frans Duijts en Jamai de komende zaterdagen op het programma. Ook op andere pleinen in De Efteling zijn optredens te zien.

Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio zendt normaal uit vanuit een studio in het entreegebouw van De Efteling. Efteling Kids Radio is te ontvangen via kabel, diverse digitale pakketten, DAB+ (kanaal 11C) en wereldwijd via Internet.