EK Vrouwenvoetbal: Nederland-Engeland live op radio en tv

Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen in de halve finale van het EK Vrouwenvoetbal tegen Engeland. De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

Halve finale

De aftrap van de halve finale van het EK vrouwenvoetbal tussen Nederland en Engeland is donderdag om 20.45 uur in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd is geheel uitverkocht maar kan natuurlijk live worden bekeken op televisie en beluisterd op de radio.

De andere halve finale wordt om 18.00 uur gespeeld in Breda en gaat tussen Denemarken en Oostenrijk. De winnaars van de wedstrijden treffen elkaar op zondag 6 augustus in de finale in Enschede.

NPO 1

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland is vanavond live te volgen op televisie via NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en de wedstrijd om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. Het NOS Journaal van 20 uur is vandaag te zien op NPO 2. De wedstrijd is ook te volgen via de website van de NOS.

Om 18.00 uur spelen de voetbalsters van Denemarken en Oostenrijk in Breda de andere halve finale. Ook deze wedstrijd is live volgen bij de NOS op internet, televisie en radio.

Eurosport

Ook televisiezender Eurosport zendt beide halve finales van EK Vrouwenvoetbal vanavond live uit. De uitzending op Eurosport begin om 17.30 uur met een voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Denemarken en Oostenrijk. Om 20.00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd tussen Nederland en Engeland.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen Nederland en Engeland tijdens het EK Vrouwenvoetbal live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit Enschede komt van Krijn Schuitemaker en Arno Vermeulen. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.