Eredivisie van start bij NOS Studio Sport op radio en tv

Vanavond begint na een zomerstop het voetbal in de Eredivisie. De NOS besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Eredivisie op radio en televisie.

Roda JC terug in Eredivisie

Vanavond staan de wedstrijden Roda JC – Heracles en Feyenoord – FC Utrecht op het programma. De NOS zendt samenvattingen van deze wedstrijden uit op NPO1 om 22.30 uur. Via de radio is er een live-verslag te horen op NPO Radio 1 in NOS Langs de Lijn. Roda JC is dit seizoen weer terug in de eredivisie. De ploeg uit Kerkrade degradeerde in het seizoen 2013/2014 naar de Jupiler League. Via de nacompetitie vorig seizoen wist de club weer een stapje hoger te zetten.

Bord op Schoot

Naast de uitzending op zaterdagavond is NOS Studio Sport natuurlijk ook dit seizoen op zondagavond actief met het voetbal uit de Eredivisie. Op zondag kan er traditiegetrouw weer ‘met het bord op schoot’ om 19.00 uur op NPO 1 naar de samenvattingen van het weekend worden gekeken. Zondag staan de wedstrijden AZ-Ajax en Willem II – Vitesse op het programma.

Politiestaking

Wegens een politiestaking heeft de KNVB de overige eredivisieduels verplaatst naar dinsdag en woensdag. Hierdoor zijn er extra uitzendingen van NOS Studio Sport Eredivisie op dinsdag 11 en woensdag 12 augustus op NPO 2. De uitzendingen beginnen beide avonden rond 22.40 uur.

Langs de Lijn op  NPO Radio 1

Ook op NPO Radio 1 is de Eredivisie te volgen via NOS Langs de Lijn. Met flitsen in de lopende programmering, daarna de reguliere uitzending van 22.00 tot 23.00 uur op NPO Radio 1. Zaterdagavond van 19.00 tot 23.00 uur en op zondag zoals gebruikelijk NOS Langs de Lijn van 14.00 tot 18.00 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM en DAB+ (kanaal 12), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.