Eredivisie: wedstrijd Feyenoord-PSV live op radio en televisie

De voetbaltopper in de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV is vandaag live te volgen op radio en televisie. De aftrap is om 14.30 uur in de Rotterdamse Kuip.

Belangrijk duel

PSV staat momenteel aan kop in de Eredivisie en heeft een voorsprong van vijf punten op Ajax. De huidige landskampioen Feyenoord staat op een vierde positie en lijkt het landskampioen niet te kun prolongeren. Wel zal Feyenoord er alles aan doen om het thuispubliek te trakteren op drie punten.

FOX Sports

De wedstrijd is vanaf 14.30 uur te zien op FOX Sports 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd is vanaf 13.45 uur te zien op Fox Sports 5. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd. Wederom zal de voetbalzender een zogenaamde ‘player cam’ in zetten tijdens deze wedstrijd. De player cam wordt als extra service op FOX Sports 5 uitgezonden in de vorm van een splitscreen, in combinatie met de reguliere wedstrijdbeelden.

Ajax – ADO Den Haag

Op FOX Sports 1 is om 12.30 uur al de wedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag live te volgen. Deze wedstrijd is op de radio ook live te horen op de regionale radiozenders NH Radio en Omroep West.

Basispakket

FOX Sports 1 is bij een aantal aanbieders zoals YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne opgenomen in het basispakket.

NPO Radio 1

De wedstrijd uit de Rotterdamse Kuip is zondag ook live te volgen op de radio. In het programma NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 doen Frank Wielaard en Andy Houtkamp vanaf 14.30 uur verslag vanuit Rotterdam. In het programma is ook aandacht voor de andere wedstrijden uit de Eredivisie. NPO Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Bij Radio Rijnmond is de wedstrijd Feyenoord-PSV integraal te volgen in het programma ‘Rijnmond Sport’ De uitzending begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Sinclair Bischop en Dennis van Eersel doen voor de regionale omroep live verslag uit de Kuip. Radio Rijnmond is te ontvangen in de regio Zuid-Holland via FM en DAB+, landelijk via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Studio040

De lokale omroep van Eindhoven doet ook live verslag vanuit de Rotterdamse Kuip. Studio040 is in de regio Eindhoven te ontvangen via FM en diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Samenvatting

Vanaf 19.00 uur is op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd in het programma NOS Studio Sport. In deze uitzending ook aandacht voor alle andere wedstrijden die in dit weekeinde gespeel zijn in de Eredivisie.