Erotische televisiezender PassieLight staakt uitzendingen

Per 1 juli stopt de soft-erotische televisiezender PassieLight haar uitzendingen. De zender is te zien via het basispakket van onder andere KPN Interactieve Televisie.

Basispakket

Waarom de zender haar uitzendingen per 1 juli aanstaande staakt is niet bekend gemaakt. De zender is momenteel te zien in digitale basispakket van KPN Interactieve Televisie. Ook aanbieders als XS4ALL en Telfort geven de zender door. De zender PassieXXX, die onder meer ook wordt doorgegeven via kabelaar Ziggo, zal wel doorgaan met haar uitzendingen.

Online

PassieLight werd op 1 juli 2016 door KPN nog verplaatst van het aanvullende pluspakket naar het basispakket van KPN Interactieve Televisie. Per 1 juli zal de zender uit het aanbod verdwijnen bij de aanbieder. Abonnees van KPN Interactieve TV, Telfort en XS4ALL wordt aangeraden om een abonnement te nemen op de online-dienst van de televisiezender.

DisneyXD

Eerder al maakte televisiezender DisneyXD bekend per 31 juli haar uitzendingen als zelfstandig televisiekanaal te staken. Disney XD zal wel te zien blijven gedurende daguren op het kanaal van Veronica.

Comedy Central Family

Viacom trok op 1 juni de stekker al uit het themakanaal Comedy Central Family. Dit kanaal werd per die datum samengevoegd met Comedy Central Extra. Op 1 maart van dit jaar stopte kinderzender JimJam al haar uitzendingen in Nederland.