Europa League: Ajax – Celta de Vigo en Zorya-Feyenoord live op radio en tv

Vanavond komen er weer drie Nederlandse clubs in actie in de UEFA Europa League. De wedstrijden van Feyenoord, Ajax en AZ Alkmaar zijn live te volgen op radio en televisie. Op televisie zullen RTL 7 en FOX Sports de wedstrijden uitzenden.

RTL7

De Europa League-avond is vanaf 18.00 uur live te volgen bij RTL 7 en wordt vanuit de studio in Hilversum gepresenteerd door Wilfred Genee, met Johan Derksen en René van der Gijp als analisten. Om 19.00 uur wordt live overgeschakeld naar de Oekraïne waar Feyenoord de strijd aan gaat met Zorya Luhansk. Leo Driessen voorziet de wedstrijd van live commentaar.

Ajax

Na de wedstrijd in de Oekraïne wordt er om 21.05 uur overgeschakeld naar de Amsterdam Arena waar Ajax het opneemt tegen de Spaanse club Celta de Vigo. De wedstrijd van Ajax wordt van live commentaar voorzien door Koert Westerman.

Samenvatting AZ

De derde Nederlandse ploeg die donderdag in actie komt is AZ. Zij spelen in Israel tegen Maccabi Tel-Aviv. Vanaf 23.20 uur is een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd in Alkmaar te zien. Aansluitend wordt om 23.45 uur een overzicht van de samenvattingen van alle overige wedstrijden uitgezonden.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt vanavond ook diverse wedstrijden uit de Europa League live uit. Op FOX Sports 1 is het schakelprogramma Studio Europa League te zien waar gedurende de avond alle hoogtepunten zijn te zien. De wedstrijd tussen Maccabi Tel-Aviv en AZ wordt wel live uitgezonden door FOX Sports, vanaf 18.55 uur op FOX Sports 3. Daarnaast zijn ook de wedstrijden van Feyenoord en Ajax te zien bij de sportzender.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs vanavond live te volgen in het radioprogramma Langs de Lijn en omstreken. Vanaf 19.00 uur is er een verslag te horen van de wedstrijd Zorya – Feyenoord van Andy Houtkamp. Jeroen Elshoff doet vanuit Israël verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv-AZ. Arman Asvaroglu en Frank Wielaard doen vanaf 21.00 uur verslag van Ajax-Celta de Vigo. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radio

Ook de radiozender Radio Rijnmond en NH besteden vanavond aandacht aan de wedstrijden van Feyenoord, AZ en Ajax. De regionale radiozenders zijn regionaal te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.