Europa League: Ajax – FC Kopenhagen live op radio en televisie

Vanavond is de Europa League-wedstrijd FC Kopenhagen-Ajax live te volgen op radio en televisie. Ajax moet een achterstand van 1-2 goedmaken in Amsterdam.

Winnen

Ajax is de laatste Nederlandse club die nog actief is in de Europa League. Vorige week, in de eerste wedstrijd in een serie van twee werd er in Kopenhagen met 2-1 verloren van FC Kopenhagen. Vanavond zal er dus gewonnen moeten worden door de club uit Amsterdam. om een plek in de volgende ronde, de kwartfinale, te behalen. De wedstrijd in de Amsterdam Arena begint om 21.00 uur.

RTL7

De wedstrijd tussen Ajax en FC Kopenhagen wordt live uitgezonden op RTL7. De mannenzender begint om 18.00 uur met de voorbeschouwing. Om 19.00 uur is de wedstrijd Besiktas – Olympiakos te zien bij de mannenzender.

Om 21.00 uur wordt er overgeschakeld naar de Amsterdam Arena voor de wedstrijd tussen de Amsterdammers en FC Kopenhagen. Rond 23.00 uur zijn alle samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden te zien.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt ook veel wedstrijden uit de Europa League vanavond live uit. Op FOX Sports 1 is het programma Studio Europa League vanaf 18.00 uur te zien. In dit programma zijn alle hoogtepunten van de vanavond te spelen wedstrijden te zien. Daarnaast zendt de sportzender de wedstrijden Manchester United – FC Rostov, Ajax – FC Kopenhagen Anderlecht – APOEL Nicosia, AS Roma – Olympique Lyon en Genk -AA Gent live uit.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen Ajax en FC Kopenhagen live te volgen op NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit Amsterdam is in handen van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De regionale radiozender voor Noord-Holland, NH Radio, doet ook live verslag van de wedstrijd tussen Ajax en FC Kopenhagen. NH Radio is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM en DAB+, landelijk via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.