Europa League: Ajax-Rosenborg live te volgen via radio en televisie

Vanavond speelt Ajax in de voorrondes van de Europa League een wedstrijd tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt live uitgezonden via radio en televisie.

Ajax

Het is voetbalclub Ajax eerder niet gelukt om een plekje in de Champions League te verkrijgen nadat in een tweeluik niet gewonnen werd van OGC Nice. De club uit Amsterdam is ook nog niet zeker van een plek in de poulefase van de Europa League. Vorig seizoen stonden de Amsterdammers nog in de finale van de Europa League.

Vanavond staat de eerste in een serie van twee wedstrijden tegen het Noorse Rosenborg BK op het programma. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Ziggo Sport

Zowel de thuis- als uitwedstrijd van Ajax in deze voorronde van de Europa League is te zien bij Ziggo Sport. Ziggo Sport is zonder meerkosten te ontvangen door alle Ziggo-abonnees op kanaal 14. De voorbeschouwing begint vanavond om 20.15 uur en de wedstrijd om 20.45 uur.

Ziggo Sport Select voor iedereen

Ajax-liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen vanavond terecht op Ziggo Sport Select. Deze zender is normaal alleen tegen betaling te zien maar zal voor vanavond voor alle kijkers met digitale televisie te zien zijn.

Bij de meeste providers zoals bijvoorbeeld KPN, CanalDigitaal, CAIW, Delta, Tele2 en T-Mobile kunnen de voetbalfans die geen Ziggo-klant zijn, zowel het uit- als het thuistreffen rechtstreeks zien. “Ziggo Sport Select zal op beide avonden ‘in freeview’ zijn, zodat ook kijkers het kunnen zien ondanks dat ze geen Ziggo Sport Totaal pakket hebben.”, aldus de sportzender.

Bij KPN Interactieve Televisie is Ziggo Sport Select te zien op kanaal 233 (en in HD op kanaal 239), bij Caiway op kanaal 311 en bij Delta op kanaal 631.

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook live te volgen via het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het commentaar vanuit Amsterdam is in handen van Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu, de analyses in de studio zijn in handen van Foeke Booy. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: