Voorronde Champions League: Ajax-OGC Nice live op radio en tv

Vanavond wordt de returnwedstrijd in de 3e voorronde van de Champions League tussen Ajax en OGC Nice gespeeld. De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

Ajax

Vorige week woensdag speelde Ajax in de uitwedstrijd tegen het Franse OGC Nice met 1-1 gelijk. Vanavond moet er in de Johan Cruijff Arena gewonnen worden om de volgende ronde van de Champions League te bereiken.

Eerbetoon

De supporters van Ajax houden vanavond een eerbetoon aan Ajax-speler Abdelhak Nouri. Op de grote schermen in het stadion wordt een clip  van Ajax TV met beelden van de middenvelder getoond. Nouri kampt met ernstige en blijvende hersenschade, nadat hij vorige maand in een oefenduel in elkaar zakte vanwege hartritmestoornissen. De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur en is te volgen via radio en televisie.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport zendt de wedstrijd Ajax-OGC Nice live uit. De voorbeschouwing met Jack van Gelder begint om 20.15 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Ziggo Sport is zonder meerkosten te bekijken door alle digitale televisie abonnees van kabelaar Ziggo. Liefhebbers die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal.

Eurosport 1

Ook sportzender Eurosport 1 zendt de wedstrijd in de 3e voorronde van de UEFA Champions League uit. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur op de sportzender en het fluitsignaal is om 20.45 uur. Eurosport 1 is via vrijwel alle aanbieders te zien in het digitale basispakket. Behalve bij kabelaar Delta in Zeeland is Eurosport niet meer te zien. Voor de uitzending van Eurosport wordt gebruik gemaakt van het signaal van Ziggo Sport.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel tussen Ajax en OGC Nice te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit Frankrijk komt van Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.