Europa League: FC Kopenhagen-Ajax live op radio en televisie

Vanavond is de wedstrijd FC Kopenhagen-Ajax live te volgen op radio en televisie. Het is de eerste wedstrijd van een serie van twee voor Ajax in de 1/8 finale van de Europa League.

1/8 finale

De wedstrijd tussen het Deense FC Kopenhagen en Ajax begint om 19.00 uur. Volgende week, donderdag 16 maart, is de returnwedstrijd in de Amsterdamse Arena. Ajax is de laatste Nederlandse club die nog actief is in de Europa League. AZ werd in de vorige ronde met grote cijfers uitgeschakeld door Olympique Lyon. De wedstrijd van Ajax in de Europa League is vanavond live te volgen via radio en televisie.

RTL7

De wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Ajax wordt live uitgezonden op RTL7. De mannenzender begint om 18.00 uur met de voorbeschouwing. Om 19.00 uur wordt er overgeschakeld naar Denemarken. Om 21.05 uur wordt het duel tussen Olympique Lyon en AS Roma live uitgezonden door RTL7. Rond 23.00 uur zijn alle samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden te zien.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt ook veel wedstrijden uit de Europa League vanavond live uit. Op FOX Sports 1 is het programma Studio Europa League vanaf 18.00 uur te zien. In dit programma zijn alle hoogtepunten van de vanavond te spelen wedstrijden te zien. Daarnaast zendt de sportzender de wedstrijden FC Rostov – Manchester United, FC Kopenhagen – Ajax, APOEL Nicosia – Anderlecht, Olympique Lyon – AS Roma, AA Gent – Racing Genk en Olympiakos Piraeus – Besiktas live uit.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Ajax live te volgen op NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit Denemarken is in handen van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De regionale radiozender voor Noord-Holland, NH Radio, doet ook live verslag van de wedstrijd tussen Kopenhagen en Ajax. NH Radio is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM en DAB+, landelijk via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.