Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV voor een plekje in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Feyenoord

Feyenoord speelt een tweeluik tegen FC Dinamo Tbilisi uit Georgië. Vorige week won de club uit Rotterdam in de eigen Kuip met 4-0. Vanavond staat de wedstrijd in Tbilisi op het programma. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing begint rond 18.00 uur. Rene van der Gijp en Dick Advocaat zorgen voor de analyses in de studio.

PSV

PSV speelt vanavond haar tweede wedstrijd tegen FK Haugesund uit Noorwegen. Vorige week werd er in Noorwegen met 1-0 gewonnen door PSV.De wedstrijd is live te volgen via Veronica vanaf 20.30 uur.

AZ

AZ speelt vanavond haar tweede wedstrijd in een tweeluik tegen FK Marioepol uit Oekraïne. Vorige week werd in de Oekraïne met 0-0 gelijk gespeeld. Vanavond speelt AZ in het stadion van ADO Den Haag de tweede wedstrijd. De wedstrijd is vanaf 20.25 uur live te volgen via SBS9.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van AZ en PSV te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 20.30 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Tbilisi – Feyenoord is live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 18.30 uur. Radio Rijnmond is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.