Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Feyenoord

Feyenoord speelt vanavond haar vijfde groepswedstrijd in de Europa League tegen Glasgow Rangers. De wedstrijd begint om 18.55 uur in de Rotterdamse Kuip en is live te volgen op RTL 7. De voorbeschouwing op deze zender begint rond 18.00 uur

Radio Rijnmond

De wedstrijd Feyenoord-Glasgow Rangers is ook live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Rijnmond  is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

PSV

PSV speelt vanavond haar vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Sporting CP uit Lissabon. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen via RTL 7.

AZ

AZ speelt vanavond haar vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Partizan. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op FOX Sports 1. Deze televisiezender is bij onder andere KPN, T-Mobile en Online.nl in het digitale basispakket te vinden.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV ook te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 19.00 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.