Sparta Stadion - Het Kasteel

Europa League: OGC Nice-Vitesse live op radio en televisie

Vanavond wordt de tweede spelronde in de groepsfase van de Europa League gespeeld. De wedstrijd OGC Nice-Vitesse is live te volgen op radio en televisie.

Vitesse

De club uit Arnhem is de enige club uit Nederland die dit jaar van de partij is in de Europa League. Andere clubs zoals FC Utrecht, PSV en Ajax werden in de voorrondes al uitgeschakeld. Vitesse is ingedeeld in een groep met Lazio Roma, OGC Nice en Zulte Waregem. Twee weken geleden verloor de club uit Arnhem in eigen huis van Lazio Roma. Vanavond staat het uitduel op het programma tegen het Franse OGC Nice. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

RTL7

RTL7 besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Europa League. Alle wedstrijden van Vitesse zijn live te zien bij de “mannenzender”. De voorbeschouwing op de Europa League-avond begint vanavond om 18.30 uur.Om 19.00 uur wordt er overgeschakeld naar Nice voor de wedstrijd OGC Nice-Vitesse. Rond 21.00 uur is op RTL 7 de wedstrijd Everton-Apollon Limasol te zien.

FOX Sports

De Europa League is ook uitgebreid te volgen via FOX Sports. Op FOX Sports 1 is vanaf 18.00 uur het programma Studio Europa League te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden.Naast OGC Nice-Vitesse (op FOX Sports 3) zijn op de sportzender ook de wedstrijden Bate Borisov – Arsenal, Lazio Roma – Zulte Waregem, AC Milan – Rijeka, Olympique Lyon – Atalanta en Everton – Apollon Limasollive te zien.

NPO Radio 1

De wedstrijd OGC Nice-Vitesse is vanaf 20.00 uur  ook live te volgen op de radio via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het verslag vanuit Nice komt van Andy Houtkamp en Frank Wielaard houdt de luisteraar op de hoogte van alle andere wedstrijden in de Europa League. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep van Gelderland is vanavond live aanwezig met een wedstrijdverslag vanuit de Gelredome. De extra uitzending begint om 19.00 uur. Het commentaar vanuit Nice wordt verzorgd door Sander Maassen van den Brink en Richard van der Made. Omroep Gelderland is in de regio Gelderland te ontvangen via FM en DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.