Europa League: Wedstrijden PSV en Ajax live op radio en tv

Vanavond spelen zowel PSV als Ajax een wedstrijd in de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

Europa League

Vanavond wordt de returnwedstrijd gespeeld in de eerste ronde van de knock-out-fase. Ajax moet het opnemen tegen het Franse Lille in de eigen Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers wonnen vorige week hun uitwedstrijd in Lille met 1-2. De wedstrijd begint om 18.55 uur.

PSV speelt in Eindhoven vanaf 21.00 uur de returnwedstrijd tegen de Griekse club Olympiakos Piraeus. PSV verloor vorige week met 4-2 van de Griekse club. Beide wedstrijden zijn live te volgen via radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 zendt beide wedstrijden live uit. De voorbeschouwing op de zender begint om 18.00 uur. Na afloop zijn er ook samenvattingen te zien van andere wedstrijden in de Europa League.

ESPN

Via ESPN zijn de wedstrijden van Ajax en PSV te volgen via ESPN 2 en ESPN 3. Via het hoofdkanaal, dat bij diverse aanbieders in het digitale basispakket is te zien, zijn de wedstrijden Arsenal – Benfica en Bayer Leverkusen – Young Boys te zien.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn de wedstrijden te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit programma is vanaf 19.00 uur te horen. NPO Radio 1 is ook te beluisteren op Internet.