Europa League: Wedstrijden PSV en Ajax live op radio en tv

Vanavond spelen zowel PSV als Ajax een wedstrijd in de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

Europa League

In de Europa League gaat de knock-outfase van start. De twaalf groepswinnaars en twaalf nummers twee uit de Europa League krijgen gezelschap van de acht nummers drie uit de Champions League-groepsfase. PSV speelt vanavond een wedstrijd tegen Olympiakos Piraeus. Ajax mag het opnemen tegen het Franse Lille. Beide wedstrijden zijn live te volgen via radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 zendt beide wedstrijden live uit. De voorbeschouwing op de zender begint om 18.00 uur. Na afloop zijn er ook samenvattingen te zien van andere wedstrijden in de Europa League.

ESPN

Via ESPN zijn de wedstrijden van PSV en Ajax te volgen via ESPN 2. Via het hoofdkanaal, dat bij diverse aanbieders in het digitale basispakket is te zien, zijn de wedstrijden Dynamo Kiev – Club Brugge, Real Sociedad – Manchester United en Benfica – Arsenal te zien.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn de wedstrijden te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit programma is vanaf 19.00 uur te horen. NPO Radio 1 is ook te beluisteren op Internet.