Europa League: Wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ live op radio en tv

Vanavond spelen PSV, Feyenoord en AZ hun tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen via radio en televisie.

AZ

AZ won vorige week haar eerste uitwedstrijd verrassend met 1-0 van Napoli. Vanavond wordt er om 21.00 uur in Alkmaar afgetrapt tegen Rijeka uit Kroatië. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 1. Deze zender is bij de meeste aanbieders te bekijken via het digitale basispakket.

Feyenoord

Feyenoord speelt in de groepsfase van de Europa League in groep K met als tegenstanders CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en AC Wolfsberger. Vanavond staat om 18.55 uur wordt in de Rotterdamse Kuip afgetrapt tegen AC Wolfsberger. De voorbeschouwing op deze wedstrijd is vanaf 18.00 uur te zien op RTL 7.

PSV

PSV speelt in groep E van de Europa League tegen de clubs Granada, Omonia en PAOK. Vanavond staat om 21.00 uur het uitduel Omonia Nicosia uit Cyprus op het programma. De wedstrijd is live te volgen via RTL 7.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn de wedstrijden te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit programma is vanaf 20.30 uur te horen. NPO Radio 1 is ook te beluisteren op Internet.

Radio Rijnmond

De regionale omroep Radio Rijnmond doet uitgebreid verslag van de wedstrijd Feyenoord – Wolfsberger AC in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. Radio Rijnmond Sport start om 18:00 uur. De radiozender is ook te beluisteren via Internet.