Europa League: Zenit-FC Utrecht live op radio en televisie

Vanavond speelt FC Utrecht in de voorrondes van de Europa League een returnwedstrijd tegen Zenit. De wedstrijd wordt live uitgezonden op radio en televisie.

FC Utrecht

Het is voor FC Utrecht de derde ronde die de club speelt voor een plekje in de poulefase van de Europa League. Eerder versloeg de club uit de Domstad Valletta FC uit Malta en Lech Poznan uit Polen.

Vanavond staat in het Russische Sint-Petersburg de wedstrijd tegen Zenit op het programma. Vorige week werd er in de eigen Galgenwaard knap met 1-0 gewonnen. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is live te volgen via radio en televisie.

FOX Sports

De betaalzender FOX Sports zendt de wedstrijd tussen Zenit en FC Utrecht live uit. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur op FOX Sports 1, de wedstrijd om 19.00 uur. Rond 21.00 uur is ook de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tussen Hajduk Split en Everton te zien op deze televisiezender.

Radio M Utrecht

De regionale omroep Radio M Utrecht zendt de wedstrijd live uit op de radio in een extra uitzending van het sportprogramma ‘Namen en Rugnummers’. De uitzending begint rond 18.30 uur op de regionale radiozender. Radio M Utrecht is in een groot deel van Nederland te ontvangen via FM (93,1 MHz), DAB+, diverse regionale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn vanaf 20.00 uur flitsen van de wedstrijd te beluisteren in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.