Europa League: FC Utrecht-Zenit live op radio en televisie

Vanavond speelt FC Utrecht in de voorrondes van de Europa League een wedstrijd tegen Zenit uit Rusland. De wedstrijd wordt live uitgezonden op radio en televisie.

Voor de wedstrijd wordt de uit Utrecht afkomstige atlete Dafne Schippers gehuldigd. Ook deze huldiging is live te volgen op televisie.

FC Utrecht

Het is voor FC Utrecht de derde ronde die de club speelt voor een plekje in de poulefase van de Europa League. Eerder versloeg de club uit de Domstad Valletta FC uit Malta en Lech Poznan uit Polen. Vanavond staat in Utrecht een lastige wedstrijd op het programma in de eigen Galgenwaard.

Zenit

De club moet het opnemen tegen het Russische FK Zenit Sint-Petersburg. De wedstrijd zou eigenlijk donderdag gespeeld worden maar om praktische redenen is gekozen voor de woensdagavond. De returnwedstrijd is volgende week donderdag, 24 augustus, in Rusland.

FOX Sports

De betaalzender FOX Sports zendt de wedstrijd tussen FC Utrecht en Zenit live. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur op FOX Sports 1, de wedstrijd om 18.00 uur.

Radio M Utrecht

De regionale omroep Radio M Utrecht zendt de wedstrijd live uit op de radio in een extra uitzending van het sportprogramma ‘Namen en Rugnummers’. De uitzending begint rond 18.00 uur op de regionale radiozender. Radio M Utrecht is in een groot deel van Nederland te ontvangen via FM (93,1 MHz), DAB+, diverse regionale
radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 is vanaf 20.30 uur een nabeschouwing op de wedstrijd te beluisteren van verslaggever Ragnar Niemeijer in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Dafne Schippers

De huldiging van sprintster Dafne Schippers is rechtstreeks te zien bij RTV Utrecht. Op TV, radio, website en Facebook is de huldiging te volgen. Rond 17.45 uur zal ze een ererondje lopen van de middenstip naar de Bunnikside. De geboren Utrechtse heeft een succesvol WK atletiek achter de rug. Ze werd vrijdag in Londen voor de tweede keer wereldkampioen op de 200 meter. Op de 100 meter pakte ze brons.

Sociale media: