Verrichtingen PSV en FC Utrecht in Europa League live op radio en tv

Vanavond spelen PSV en FC Utrecht hun returnwedstrijd in de derde voorronde voor een plek in de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en tv.

PSV

PSV uit Eindhoven moet vanavond in Kroatië een 0-1 achterstand goedmaken tegen de plaatselijke NK Osijek. De club uit Kroatië klopte eerder in een tweeluik het Zwitserse Luzern. De wedstrijd vanavond in Stadion Gradsk begint om 20.45 uur.

FC Utrecht

Vorige week speelde FC Utrecht de eerste wedstrijd tegen Lech Poznan uit Polen met 0-0 gelijk. Vanavond moet er in het INEA Stadion wel gescoord worden. De wedstrijd in Polen begint om 20.15 uur.

FOX Sports

De sportzender FOX Sports zendt zowel de wedstrijd NK Osijek-PSV als Lech Poznan-FC Utrecht live uit. Op FOX Sports 1 is vanavond 20.00 uur het programma Studio Europa League te zien met een schakelprogramma van alle hoogtepunten van de wedstrijden in de voorrondes van de Europa League. De wedstrijd van PSV wordt uitgezonden op FOX Sports 3 en de wedstrijd van FC Utrecht is te zien op FOX Sports 5.

Radio M Utrecht

Op de regionale radiozender Radio M Utrecht is in het programma Namen en Rugnummers een live-verslag te horen van de wedstrijd Lech Poznan-FC Utrecht. De uitzending begint om 20.00 uur Radio M Utrecht is in de regio Utrecht te ontvangen via FM (93,1 MHz.) en DAB+, veel (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO Radio 1

In het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 is er ook aandacht voor het voetbal uit de Europa League. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.