FD Persoonlijk krijgt radioversie op BNR Nieuwsradio

Het Weekendmagazine van het Financieele Dagblad krijgt per vandaag een radioversie bij BNR Nieuwsradio onder de naam FD Persoonlijk On Air.

Goede dingen in het leven

Elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:00 uur gaat presentator Paul Laseur op zoek naar de goede dingen in het leven: reizen, lekker eten, cultuur, muziek, mode en design, aldus BNR Nieuwsradio in een persbericht. Prominente gasten uit bedrijfsleven, politiek en cultuur praten over de andere kant van hun bestaan, daar waar werk en privé elkaar raken. Ook komen de populaire rubrieken Droomweekend, Oog voor, Black Book en Huis te koop in het programma terug.

Live uit Amsterdam

Het programma wordt elke zaterdagochtend live uitgezonden vanuit &samhoud places, Oosterdokskade 5 in Amsterdam. Mercedes-Benz is sponsor van het nieuwe radioprogramma.

“Langgekoesterde wens”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich van BNR Nieuwsradio: ‘Het is voor mij een langgekoesterde wens om een radioversie van FD Persoonlijk te maken. Populaire rubrieken als droomweekend, black book en huis te koop zijn perfect geschikt om ook op de radio tot leven te brengen. Wat mij betreft is FD Persoonlijk On Air het ideale programma voor de zaterdagochtend.’

Anouk Turkenburg, chef FD Persoonlijk: ‘Ik ben heel trots dat FD Persoonlijk als eerste magazine in Nederland een eigen radioprogramma krijgt. Zo ervaar je het typische zaterdagochtendgevoel van FD Persoonlijk nu ook als je in de auto zit op weg naar een hockeywedstrijd en tijdens het hardlopen.’

Het programma is iedere zaterdag te beluisteren op BNR Nieuwsradio van 10:00 – 11:00 uur. BNR Nieuwsradio is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.