Ferry Maat’s Soulshow weer live op de radio

Vanaf vanavond gaat Ferry Maat weer live de Soulshow maken via zijn eigen radiostation Soulshow Radio.

“Rustig opbouwen”

Ferry Maat: “Ik ga ’t rustig opbouwen en zie wel wat er op mijn pad komt. Het is te gek om radio vanuit je eigen “home-studio” te maken. Ik kan bijvoorbeeld zomaar even een uurtje live gaan wanneer ik er zin in heb. Dat kondig ik dan aan op Facebook en Twitter…. Verder draait Soulshow.nl gewoon door, 24 uur per dag”.

Iedere vrijdag live

Iedere vrijdag vanaf 20:00 uur zal de live Soulshow bij Soulshow Radio worden uitgezonden met lekkere classics, spannende nieuwe tracks en BVD- mixen. Ook zijn er regelmatig tickets voor concerten te winnen. Op zondag om 20:00 zal de herhaling worden uitgezonden.

Geschiedenis

De Soulshow is een Nederlands radioprogramma dat diskjockey Ferry Maat in 1973 begon op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Na het stoppen van de zeezenders ging Ferry Maat verder bij de TROS. Met name in de jaren tachtig werd het echte mixen en verantwoord doorstarten van platen een hype.

Eigen radiozender

In 1988 stopte, na een onafgebroken periode van 14 jaar, het radioprogramma bij Radio 3. Ferry Maat werd toen programmadirecteur en DJ bij de nieuwe commerciële zender Radio 10. De how verhuisde mee en werd op de woensdagavond uitgezonden, ook is het programma daarna nog te horen geweest op Sublime FM waar het programma in 2013 werd stopgezet. Sinds juni 2015 heeft de DJ zijn eigen online radiostation gestart.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.