Finale Champions League live op Veronica en Ziggo Sport

Vanavond wordt de finale in de Champions League gespeeld tussen Tottenham Hotspur en Liverpool. De wedstrijd is live te volgen via Veronica en Ziggo Sport. Op de radio kan de wedstrijd tussen de twee Engelse clubs worden gevolgd op NPO Radio 1.

Finale

Tottenham Hotspur wist de finale te bereiken door in de halve finale Ajax uit Amsterdam uit te schakelen. Liverpool won in de halve finale op miraculeuze wijze van FC Barcelona. Vanavond staan de twee Engelse clubs tegen elkaar in de finale in Madrid. De wedstrijd wordt vanavond 21.00 uur gespeeld in het stadion Wanda Metropolitano.

Veronica

De finale in de Champions League is vanaf 21.00 uur live te zien op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en na afloop is er uitgebreide nabeschouwing te zien.

Ziggo Sport

De wedstrijd is ook te volgen via Ziggo Sport. Deze televisiezender is zonder meerkosten te ontvangen voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur. In deze voorbeschouwing blikken Jack van Gelder en Youri Mulder vooruit op het duel tussen de nummer 2 en 3 van het afgelopen Premier League-seizoen. Sierd de Vos en Aad de Mos verzorgen vanaf 21.00 uur live het commentaar bij de wedstrijd.

De wedstrijd is ook te volgen via het aanvullende sportpakket van Ziggo Sport Totaal via het kanaal Select.

NPO Radio 1

De wedstrijd in Madrid is ook te volgen via de radio. Een verslag van de wedstrijd is te beluisteren via NOS Lang de Lijn op NPO Radio 1. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.