Finale EK voetbal Portugal – Frankrijk live op radio en televisie

De finale van Europees Kampioenschap voetbal tussen Portugal en gastland Frankrijk is vanavond live te zien op radio en televisie. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Finale

Gastland Frankrijk wist donderdag in de halve finale Duitsland te verslaan met 2-0 en Portugal won in de halve finale woensdag met dezelfde cijfers van Wales. De twee ploegen staan vanavond in de Franse hoofdstad Parijs tegenover elkaar in de finale.

Televisie

De NOS zendt de finale van het Europees Kampioenschap voetbal vanavond vanaf 21.00 uur live uit op NPO 1. Daarvoor is een uitgebreide voorbeschouwing te zien op de wedstrijd. Frank Snoeks is vanavond de commentator bij de finale van het EK voetbal.  Na het EK in 2004, het WK in 2006, het EK in 2008, het WK in 2010 en het WK in 2014 krijgt hij opnieuw de eer de laatste en belangrijkste wedstrijd van het toernooi van commentaar te voorzien. NPO 1 is ook live te zien via Internet en via de speciale EK-website van de NOS zijn extra beelden te zien.

Radio

Op de radio is de finale tussen Portugal en Frankrijk te volgen via NPO Radio 1. In het programma NPO Radio 1 Sportzomer is de finale live te volgen. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van het duo Frank Wielaard en Arman Avsaroglu. De presentatie van het programma is in handen van Ronald Boot en de analyses bij de wedstrijd zijn van Marc van Hintum. In de studio van Radio 1 is ook scheidsrechter Dick van Egmond te gast. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

VRT

Ook de Vlaamse openbare omroep VRT zendt de finale van het EK vanavond live uit. Op VRT Eén is de wedstrijd live te zien vanaf 21.00 uur en de voorbeschouwing begint om 20.10 uur. De presentatie in de studio is in vertrouwde handen van Karl Vannieuwkerke en de gasten in de studio zijn Gert Verheyen, Geert De Vlieger, Jan Mulder en Imke Courtois. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Frank Raes. Op VRT Radio 1 is de wedstrijd ook live te volgen in het programma Studio France. VRT Radio 1 is te ontvangen in Zuid Nederland via FM en DAB+ en landelijk via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.