Finale KNVB Beker AZ-Feyenoord live op radio en televisie

Vanavond wordt de finale van de KNVB Beker gespeeld tussen AZ en Feyenoord. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Bekerfinale

Vanavond wordt de 100e finale van de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijd gaat dit jaar tussen AZ en Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

Televisiezender Veronica zendt de finale van KNVB Beker live uit. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender. De televisiezender is bij alle tv-aanbieders te zien in het basispakket op kanaal 8.

FOX Sports

De bekerfinale is ook uitgebreid te volgen via sportzender FOX Sports. De hele dag staat FOX Sports 1 in het teken van de finale van de KNVB Beker. Met o.a. Kenneth Perez, John de Wolf en Arnold Bruggink als analisten. De voorbeschouwing bij FOX Sports begint al om 16.00 uur.

Na afloop wordt de huldiging van de winaar uitgebreid in beeld gebracht door de sportzender. Op FOX Sports 3 is de zogenaamde Player Cam te volgen van een speler van AZ en op FOX Sports 5 de Player Cam van een speler van Feyenoord.

FOX Sports 1 is bij veel huishoudens te zien aangezien deze zender bij een aantal aanbieder wordt aangeboden in het basispakket. Dit is onder anderen bij YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne het geval. Bij aanbieders KPN en Ziggo kan er eventueel een zogenaamde dagpas worden aangeschaft.

NPO Radio 1

De finale van de KNVB Beker is ook uitgebreid te volgen via de radio in het programma Langs de Lijn op NPO Radio 1. Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu doen verslag van de wedstrijd. De uitzending is zondagmiddag van 14.00 tot 20.00 uur te volgen via de publieke radiozender. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

RTV Rijnmond

De regionale omroep RTV Rijnmond doet de hele dag verslag van de gebeurtenissen rond de bekerfinale in Rotterdam en via Radio Rijnmond live verslag van de wedstrijd. Meer informatie hierover vind je hier.

NH

De bekerfinale is ook te volgen via NH Sport op de regionale omroep NH via radio, televisie en Internet. Meer informatie hierover vind je hier.

Sociale media: