Finale Sport1 Open live op TV West en Sport1

Afgelopen week werd voor de 23e keer het Challenger tennistoernooi Sport1 Open in Scheveningen gehouden. De finale is vandaag live te volgen via betaalzender Sport1 en de regionale omroep TV West. De uitzending begint om 13.50 uur.

De ATP Challenger Scheveningen is een Nederlands tennistoernooi dat deel uitmaakt van de ATP Challenger Tour en dat sinds 1993 ieder jaar wordt georganiseerd op de Mets Tennisbanen in Scheveningen. Sinds 2013 wordt het toernooi aangeduid als Sport1 Open aangezien betaalzender Sport1 de hoofdsponsoring van het toernooi op zich nam. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door de Belg David Goffin. De finale van dit jaar op de Sport1 Open gaat tussen Andrey Kuznetsov en Nikoloz Basilasjvili.

Finale live op Sport 1 en TV West

De finale van dit tennistoernooi is vanmiddag live te zien via zowel Sport1 als TV West en gaat tussen. De uitzending op Sport1 begint om 14.00 uur en is te zien via kanaal Sport 1 Extra 2. De uitzending van TV West begint om 13.50 uur. Ex-tennisster Kristie Boogert presenteert de voor- en nabeschouwing bij TV West.

Terugblik

Op maandag 27 juli is vanaf 17.00 uur een terugblik op de finale te zien in TV West Sport (herhaling ieder uur daarna op het hele uur, tot en met dinsdagmorgen). TV West is te ontvangen in heel Nederland via diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet:  http://www.omroepwest.nl/live/tv/overlay