Finale UEFA Champions League live op radio en televisie

De finale van de UEFA Champions League tussen Real Madrid en Liverpool is vanavond live te volgen op radio en televisie.

Finale

Real Madrid en Liverpool treffen elkaar in het 70.000 toeschouwers tellende stadion NSK Olimpiejsky in Kiev. Het wordt ook een duel tussen wellicht de twee beste voetballers ter wereld van dit moment: Cristiano Ronaldo en Mohamed Salah. De laatste speelt bovendien bij Liverpool samen met twee Nederlanders: Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. De finale begint vanavond om 20.45 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

Veronica zendt de finale van de UEFA Champions League live uit. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. De uitzending van de finale wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Bij hem schuiven Ronald de Boer en Rafael van der Vaart aan voor de wedstrijdanalyse. Ronald van der Geer en Pascal Kamperman zijn in het stadion in Kiev voor respectievelijk het commentaar bij de wedstrijd en het verslaan van de gebeurtenissen ter plaatse.

Vorige week werd bekend dat de UEFA Champions League-wedstrijden ook de komende drie jaar bij Veronica zijn te zien dankzij de verlenging van de uitzendrechten hiervoor.

Ziggo Sport

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de finale van de Champions League ook live uit. De wedstrijd is te zien op het televisiekanaal Ziggo Sport Select en de voorbeschouwing begint om 20.15 uur.

NPO Radio 1

Via de radio is de finale te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.