Finale WK Handbal Nederland-Spanje live op Ziggo Sport

De finale van het WK Handbal voor dames tussen Nederland en Spanje wordt zondag live uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Het WK Handbal voor dames wordt momenteel gespeeld in Japan.

Finale

Het Nederlandse damesteam won vrijdag de halve finale van Rusland met 33-32. De Spaanse dames wonnen hun halve finale verrassend met 28-22 van het altijd sterke Noorwegen. De finale tussen Nederland en Spanje wordt zondag om 12.30 uur Nederlandse tijd gespeeld  in de Park Dome in het Japanse Kumamoto.

Ziggo Sport

Ziggo Sport besteedt uitgebreid aandacht aan deze finale. In de studio van de sportzender presenteert Jack van Gelder de uitzending die zondag om 12.00 uur begint. Yvette Broch is als oud-international en deelneemster van Expeditie Robinson
van de partij. Ook oud-voetballer Rafael van der Vaart schuift aan bij Jack. Verslaggever Bas van Veenendaal zal live bijdrages leveren vanuit Japan.

De sportzender is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie via kanaal 14. Liefhebbers van het handbal die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via Ziggo Sport Totaal.

NOS

Ook de NOS besteedt aandacht aan de finale. De wedstrijd is bij de NOS te volgen via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app. Op NPO Radio 1 is het duel te volgen via flitsen in de lopende programmering. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: