(C) Mediamagazine

Finish Volvo Ocean Race uitgebreid te volgen bij Omroep West

(update) De finish van de Volvo Ocean Race en de festiviteiten daarna zijn uitgebreid te volgen via de kanalen van de regionale omroep Omroep West.

Zwaarste zeilrace

Na 45.000 zeemijlen finisht de langste en zwaarste zeilrace ter wereld voor het eerst in de geschiedenis in Nederland. Na een inspannende tocht van negen maanden is de legendarische aankomst van de Volvo Ocean Race in Den Haag – Scheveningen.  Omroep West is daar bij, op radio, televisie en online.

Onderweg

Vanuit Gotenburg in Zweden, varen de boten nu eerst in westelijke richting naar de Noorse kust. Vanuit daar wordt er koers gezet naar het Deense Aarhus, waarna de boten richting ons land varen. Deze omweg in ingebouwd om te voorkomen dat de boten al zaterdagnacht in de Scheveningse haven aankomen.

Dagelijkse highlights van de Volvo Ocean Race

Tussen 24 juni en 1 juli houdt Omroep West je dagelijks op de hoogte van het reilen en zeilen van de Volvo Ocean Race. Op televisie zet presentator Herman Nanninga elke dag om 17.00 uur het laatste nieuws op een rijtje. Tjeerd Spoor zendt zijn programma Studio Haagsche Bluf uit vanuit een studio op het festivalterrein.

Website

Ook op de website van de regionale omroep, de gratis Omroep West app en social mediakanalen maken de verslaggevers de hele dag door vlogs, berichten, foto- en videoreportages. Het liveblog van de Volvo Ocean Race op de website van de regionale omroep vind je hier.

De finish

Livebeelden van de finish zie je terug in een livestream op Omroepwest.nl en in de app. Wanneer dat precies is, is natuurlijk nog even de vraag.