Giel Beelen van start met De Veronica Ochtendshow

Vanaf vandaag, maandag 9 oktober, is DJ Giel Beelen te beluisteren met De Veronica Ochtendshow op Radio Veronica. Het programma is elke werkdag te horen tussen 6.00 en 9.00 uur. De “transfer” van Giel Beelen werd eind augustus al bekend gemaakt door Radio Veronica.

DJ’s

Niek van der Bruggen, die voorheen te horen was in de ochtenduren op Radio Veronica gaat de middagshow presenteren. Samen met Dennis Ruyer, Tim Klijn, Dennis Hoebee en Martijn Muijs maken zij de weekprogrammering van Radio Veronica compleet.

Kensington

In de eerste uitzending van Beelen bij de commerciële radiozender is de band Kensington te horen. Niet alleen maandag, maar de hele eerste maand ontvangt Giel top live-acts in de ochtendshow.

“Live muziek”

Giel Beelen: ‘Ik kijk enorm uit naar maandag, dan mag ik eindelijk Veronica op de radio zeggen. Het wordt tijd dat Nederland een beetje wakker wordt geschud en dat gaan we doen, natuurlijk mét live muziek. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van mijn ochtendshow. Het is te gek dat Kensington erbij is voor de allereerste uitzending, maar ook de dagen erna hebben we top live-acts over de vloer waaronder DI-RECT, Racoon en Miss Montreal. En het houdt niet op want ook de vrienden van De Staat, Jacqueline Govaert en Jett Rebel staan de komende tijd op m’n gloednieuwe speelplaats. Een lekker begin. Ik heb er echt zo fucking veel zin in.’

“A-jock”

Dave Minneboo, radiodirecteur Talpa Radio: ‘Ook wij kijken uit naar maandag. Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking. Giel is een a-jock, een fantastische aanvulling voor Radio Veronica.’

Radio Veronica is in vrijwel heel Nederland te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: