Giel Beelen weer beschikbaar voor Serious Request

NPO 3FM DJ Giel Beelen is weer beschikbaar voor een verblijf in het Glazen Huis van NPO 3FM’s Serious Request. Het evenement wordt dit jaar gehouden in Heerlen.

“Het is zwaar. Maar het is ook ontzettend gaaf om te doen. Je maakt zes dagen radio met drie vrienden. Dat wil iedereen die bij 3FM werkt. Ik hoop dat ik er weer in mag.”,
aldus Giel Beelen in het Limburgs Dagblad.

Acht keer opgesloten

Vorig jaar liet Giel Beelen het Glazen Huis in Haarlem schieten. Wel was Giel Beelen bij de vorige edtitie aanwezig om acties te organiseren voor het goede doel in Haarlem. Giel Beelen is een van de bedenkers van Serious Request en zat acht keer opgesloten in het Glazen Huis. De dj was alleen in 2007, 2011 en 2014 niet in het Glazen Huis te vinden.
De eerste Serious Request vond in 2004 plaats, toen verbleven de dj’s in Utrecht.

The Next Generation

NPO 3FM Serious Request vraagt met editie 2015 aandacht voor de generatie van de toekomst in de grootste crisisgebieden ter wereld. NPO 3FM en het Rode Kruis zetten zich in voor jongeren die overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en Gaza/Westelijke Jordaanoever. Zij verdienen toekomstperspectief, aldus 3FM en het Rode Kruis.