“Glazen Huis 3FM’s Serious Request op Grote Markt in Breda”

Het Glazen Huis van 3FM voor de actie Serious Request komt als het aan de radiozender en de gemeente Breda ligt op de Grote Markt te staan. De Grote Markt in Breda was ook in 2008 de locatie van het Glazen Huis in Breda.

Nog niet definitief

Voordat sprake is van de definitieve locatie van het Glazen Huis is er nog het nodige tekenwerk en rekenwerk te doen, aldus de gemeente Breda. “Daarbij wordt gekeken naar onderdelen als veiligheid, bereikbaarheid, faciliteiten en infrastructuur. Verder is het belangrijk te waarborgen dat tijdens het evenement het dagelijks leven voor de ondernemers en bewoners in de binnenstad zoveel mogelijk doorgaat.”, aldus de gemeente Breda.

Bijpraten

Vandaag zijn de vertegenwoordigers van de (horeca)ondernemers en de bewoners van de binnenstad bijgepraat over de voorbereidingen van het evenement Serious Request Breda. De radiozender en het College van burgemeester en wethouders hebben voorkeur voor de Grote Markt als locatie voor het Glazen Huis. Tijdens het gesprek hebben de projectleider van het evenement en het college van burgemeester en wethouders de voorkeur toegelicht. Op basis van zorgvuldige afwegingen is er nog een besluit over de definitieve locatie te nemen.

Grote Markt

Er is NPO 3FM en de gemeente veel aan gelegen om het Glazen Huis definitief op de Grote Markt te plaatsen. De komende maanden worden alle inspanningen gedaan om hier de stempel ‘definitief’ op te kunnen zetten. De gemeente Breda heeft een speciale website voor Serious Request 2016 in het leven geroepen.

Start op zondag 18 december

De DJ’s van 3FM gaan op zondag 18 december het Glazen Huis in: dat is het startsein voor 3FM Serious Request 2016 in Breda. Het evenement wordt afgesloten op zaterdagavond 24 december (kerstavond). Het goede doel is eerder deze week door het Rode Kruis en NPO 3FM bekend gemaakt. Met 3FM Serious Request wordt dit jaar geld ingezameld om kindersterfte als gevolg van longontsteking tegen te gaan.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.