Glory 41 met Rico Verhoeven vs Ismael Lazaar live op Ziggo Sport

Vanavond wordt het Glory 41 SuperFights Series gehouden. Het evenement met Rico Verhoeven is live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Als zwaargewichtkampioen zal Rico Verhoeven het in de Brabanthallen in Den Bosch het opnemen tegen voormalig Enfusion zwaargewichtkampioen Ismael “The Star” Lazaar in een gevecht van vijf rondes. De wedstrijd is de headliner van dit event.

Verhoeven

Sinds de 28-jarige Verhoeven zich heeft aangesloten bij GLORY, is hij uitgegroeid tot een superster met een ononderbroken zegereeks van maar liefst twaalf gevechten in de GLORY-ring. Zijn aaneenschakeling van overwinningen bevat vijf titelverdedigingen tegen ’s werelds beste zwaargewichten. Hij versloeg daarnaast afgelopen december Badr Hari in de tweede ronde tijdens GLORY: COLLISION in een uitverkochte König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland. Vanavond speelt Verhoeven tegen Ismael Lazaar.

Wedstrijden

Daarnaast strijden vanavond in Den Bosch voormalig wereldkampioen licht- en vedergewicht Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen (37-7, 21 KO uitkomend voor Nederland) en de 21-jarige ‘The Professor’  Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO uitkomend voor Thailand) tegen elkaar in het co-headline gevecht tijdens GLORY 41 SuperFight Series. De uitkomst van het gevecht  bepaalt de momenteel vacante titel van het wereldkampioenschap GLORY vedergewicht.

GLORY 41 Holland bevat mede drie zwaargewichtgevechten, waarbij de meest weergaloze kickboksers het tegen elkaar op zullen nemen in een one-night, four-man heavyweight contender tournament. De uiteindelijke winnaar krijgt de taak om in één avond de strijd aan te gaan met twee ijzersterke tegenstanders.

Ziggo Sport

Het evenement is vanavond live te volgen via sportzender Ziggo Sport. Deze zender is zonder meerkosten te bekijken voor alle abonnees van kabelaar Ziggo op kanaal 14 van het digitale televisiepakket. De uitzending begint rond 21.20 uur en duurt tot ongeveer 0.00 uur.

Liefhebbers die geen abonnee zijn kunnen het evenement ook volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Daarnaast kan het evenement ook worden gevolg via Internet via Ziggo Sport Go en via UFC.TV.

Sociale media: