Groot Nieuws Radio neemt online radiozender Seven FM over

Het christelijke radiostation Groot Nieuws Radio neemt jongerenzender Seven FM over. Dit bericht Groot Nieuws Radio in een persbericht.

Voorbestaan op losse schroeven

Het voortbestaan van Seven FM stond op losse schroeven vanwege de investering in geld en tijd van de vrijwilligers. Ook de publieke christelijke jongerenzender BEAM van de Evangelische Omroep (EO) stopt binnenkort. “Door deze overname blijft er een Nederlands jongerenstation dat 24/7 christelijke muziek uitzendt.”, aldus het persbericht.

Overname met symbolisch bedrag

Groot Nieuws Radio neemt de online radiozender over voor een symbolisch bedrag. Het jongerenstation wordt ook in de toekomst gedragen door een team van vrijwilligers. Groot Nieuws Radio ondersteunt hen op gebied van beleid, administratie, audiovormgeving en muzieksamenstelling.

“Blij met de overname”

Pieter Kok, een van de oprichters van Seven FM, is blij met de overname. “Het is belangrijk dat er een radiostation blijft bestaan waar jongeren kennis kunnen blijven maken met nieuwe christelijke muziek die bij hen past. Voor mij was het erg belangrijk dat ik destijds met deze muziek in aanraking ben gekomen. Christelijke muziek verandert levens, dat wensen wij iedereen toe!”

Seven FM is te beluisteren via Internet. Groot Nieuws Radio is te ontvangen via de Middengolf (1008 kHz), DAB+ en wereldwijd via Internet.

Tweets:

https://twitter.com/WilfredHardeman/status/670128164090355712

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.