‘De Haagse Honderd’ edtitie 2016 op Den Haag FM

Vandaag, Tweede Pinksterdag, wordt de Haagse Honderd editie 2016 uitgezonden op de lokale omroep Den Haag FM.

Marathonuitzending

In een twaalf uur durende marathonuitzending worden de honderd beste platen van Haagse bodem gedraaid door de lokale omroep. De lijst is samengesteld door de luisteraars van de radiozender. De Haagse Honderd telt dit jaar platen van 55 artiesten. Golden Earring is de vaakst genoteerde artiest en staat met acht titels in de lijst. Verder hebben alleen Anouk en Di-rect vijf of meer noteringen, respectievelijk zeven en vijf.

Opnieuw genoteerd

Tien artiesten haalden dit jaar voor het eerst een notering. In eerdere edities lukte het sommige artiesten nog om bij de bovenste plekken te eindigen, dit jaar is Aapnootmies de hoogste nieuwe binnenkomer op nummer 17. Wel  zijn er dit jaar meer platen dan ooit terug in de lijst: 22 titels zijn na een of meerdere jaren afwezigheid opnieuw genoteerd.

Tweede Pinksterdag

De lijst is nog tot 19.00 uur te horen via Den Haag FM. De noteringen 11 tot en met 100 vind je hier. De nummers 10 tot en met 1 worden in de uitzending vanavond bekend gemaakt. Den Haag FM is in de regio Den Haag te ontvangen via 92.0 MHz en de analoge (92,9 MHz) en digitale kabel (Ziggo kanaal 915). Wereldwijd is Den Haag FM te ontvangen via Internet.

Meer informatie via: http://www.haagsehonderd.nl/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.