Halve finales Champions League live op radio en tv

voetbalVanavond en morgenavond staan de returns van de halve finales van de Champions League op het programma. De wedstrijden zijn live te volgen bij de NOS via radio,televisie en Internet.

Vanavond ontvangt Bayern M√ľnchen de Catalaanse club FC Barcelona, dat de thuiswedstrijd door onder andere twee doelpunten van sterspeler Lionel Messi met 3-0 won. De Duitse ploeg zal hard moeten knokken om zich alsnog te plaatsen voor de finale van de Champions League. Frank Snoeks is commentator bij de wedstrijd en Bert van Marwijk en Youri Mulder analyseren het duel vanuit de studio.

De uitzending begint om 20.15 uur op NPO3. De wedstrijd is ook live te volgen via NPO Radio 1. Het radioverslag is in handen van Arman Avsaroglu en Ronald van der Geer. De analyse in de studio is in handen van Fons Groenendijk.

Woensdag krijgt Real Madrid bezoekt van Juventus. De Italiaanse club won vorige week met 2-1 van Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten, maar woensdag kan er nog van alles gebeuren. Jeroen Grueter verslaat de wedstrijd en Co Adriaanse en Youri Mulder verzorgen de analyses.

De uitzending begint woensdagavond om 20.15 uur op NPO3. De wedstrijd is ook live te volgen via NPO Radio 1 in een uitzending van NOS Langs de Lijn. Het radioverslag is in handen van Andy Houtkamp en Frank Wielaard.

Beide wedstrijden zijn ook live te volgen via Internet: http://www.npo.nl/live/npo-3. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet: http://www.npo.nl/radio/radio-1