Halve finales Champions League live op radio, tv en Internet

Vanavond is de eerste halve finale te zien van de UEFA Champions League. De derby tussen Real Madrid en Atletico Madrid begint om 20.45 uur.

Halve finales

De eerste wedstrijd in een tweeluik van de halve finales van de UEFA Champions League worden vandaag en morgen gespeeld. Vanavond is de wedstrijd tussen twee clubs uit Madrid: Real Madrid – Atletico Madrid. Morgenavond staat het duel tussen AS Monaco en Juventus op het programma. Volgende week zijn de returnwedstrijden.

Veronica en Ziggo Sport Totaal

De halve finale wedstrijden zijn op televisie te volgen via Veronica. De voorbeschouwing begint zowel vandaag als morgen om 20.05 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Na afloop van de wedstrijden is er rond 22.30 uur een uitgebreide nabeschouwing te zien.

Naast Veronica zendt ook betaalzender Ziggo Sport Totaal de duels uit de halve finale van de UEFA Champions League live uit.Via internet zijn de duels te volgen via nusport.nl

Radio

Via de radio zijn de duels uit de halve finale van de UEFA Champions League te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Vanavond is het commentaar bij de wedstrijd Real Madrid-Atletico Madrid in handen van Andy Houtkamp en Richard van der Made. De analyses in de studio komen van Robert Maaskant.

Woensdagavond wordt het commentaar verzorgd door Frank Wielaard en Arman Avsaroglu. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.