Halve finales EK voetbal live bij de NOS op radio en televisie

De halve finales van het Europees Kampioenschap voetbal die vandaag en morgen worden gespeeld zijn live te volgen bij de NOS op radio en televisie.

Halve finale

Vanavond om 21.00 uur in de eerste finale in Lyon neemt Portugal het op tegen de verrassing van het toernooi: Wales. Wales wist in de kwartfinale België te verslaan met 3 – 1. Portugal won van Polen na het nemen van strafschoppen. Morgen staat de halve finale tussen Duitsland en Frankrijk op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Marseille.

NPO 1

De wedstrijden zijn live te zien bij de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing begint rond 20.30 uur, de wedstrijd om 21.00 uur. Jeroen Grueter voorziet vanavond de wedstrijd tussen Portugal en Wales van commentaar. Jeroen Elshoff geeft het commentaar bij de wedstrijd Duitsland-Frankrijk. “Dit EK heeft weer eens bewezen dat we over een stel uitstekende commentatoren beschikken. Jeroen Grueter deed niet voor niks al eens een EK finale (in 2012) en Jeroen Elshoff de Champions League finale in 2015,” aldus hoofdredacteur NOS Sport Maarten Nooter. NPO 1 is ook te bekijken via Internet en daarnaast is via de speciale EK-website van de NOS extra videomateriaal te bekijken.

NPO Radio 1

De wedstrijden zijn ook live te volgen op NPO Radio 1 via de NPO Radio 1 Sportzomer. De presentatie van dit programma is in handen van Renze Klamer en Ronald Boot. Het commentaar bij de wedstrijd Portugal – Wales is in handen van Arman Avsaroglu en Ragnar Niemeijer. De analysesin de studio zijn vanavond in handen van Robert Maaskant. Donderdag is het commentaar bij de wedstrijd Frankrijk-Duitsland in handen van Frank Wielaard en Arman Avsaroglu. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

VRT

De Vlaamse openbare omroep VRT zendt de halve finale wedstrijden ook live uit via televisiezender VRT Een via Sporza voetbal. Presentatie van dit programma is in handen van Karl Vannieuwkerke.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.