Halve finales UEFA Champions League live op radio, tv en Internet

Deze week wordt de eerste ronde gespeeld in een tweeluik voor een plek in de finale
van de Champions League. De halve finales in de UEFA Champions League zijn deze week live te volgen via radio, televisie en Internet. Vanavond staat de wedstrijd Manchester City – Real Madrid op het programma en woensdagavond Atlético Madrid – FC Bayern München.

SBS6

SBS6 zendt beide halve finales live uit. De voorbeschouwing begint beide avonden om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op SBS6. Vanavond wordt het commentaar bij de wedstrijd verzorgd door Leo Oldenburger en bij de wedstrijd Atlético Madrid – FC Bayern München wordt het commentaar voorzien van Ronald van der Geer.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt beide halve finales ook live uit via haar televisiezender Ziggo Sport Select en haar app Ziggo Sport GO. Ziggo Sport Totaal is via vrijwel alle digitale aanbieders als betaaldienst te abonneren.

Internet

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Daarnaast zijn alle hoogtepunten ook live te volgen via Twitter.

NPO Radio 1

Via het programma Langs de Lijn en Omstreken zijn de wedstrijden live te volgen op de radio. Het NPO Radio 1-programma begint om 20.30 uur. Het commentaar bij de wedstrijd Manchester City-Real Madrid is in handen van Frank Wielaard en Philip Kooke. Woensdagavond wordt de wedstrijd tussen Atletico Madrid-Bayern München van commentaar voorzien door Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.