Halve finales WK Darts met ‘Barney’ en Klaasen live op RTL7

Vanavond zijn de halve finale wedstrijden van het WK Darts van de PDC live te zien op RTL 7.

‘Barney’

In beide wedstrijden verschijnen Nederlanders ten tonele. Raymond van Barneveld neemt het in de halve finale op tegen Adrian Lewis. Van Barneveld won gisteren zijn kwarfinale wedstrijd in een ware thriller tegen Michael Smith met 5-4. De wedstrijd is voor RTL7 een waar kijkcijferkanon gebleken: de wedstrijd werd door meer dan 1,3 miljoen Nederlanders bekeken. Aanvangstijd van de wedstrijd tussen Raymond van Barneveld en Adrian Lewis is rond 21.15 uur.

Jelle ‘The Cobra’ Klaasen

Daarna komt Jelle Klaasen in actie tegen de huidige wereldkampioen: Gary Anderson. Ook Klaassen won de kwartfinale wedstrijd gisteren in een spannende wedstrijd tegen Alan Norris met 5-4.

WK Darts live

Beide wedstrijden zijn live te volgen op RTL 7. De uitzending van RTL 7 Darts begint rond 20.30 uur en is ook te volgen via de website rtl7darts.nl Wanneer zowel Raymond van Barneveld als Jelle Klaasen weten te finale zien we zondagavond een ‘Oranje finale’ in het Londense Alexandra Palace. Deze wedstrijd wordt ook live uitgezonden op RTL7

Lakeside

Terwijl dartsbond PDC bezig is met de finale wedstrijden van haar wereldkampioenschap is de concurrerende dartsbond BDO vandaag begonnen met de eerste wedstrijden van hun wereldkampioenschap in het Engelse Lakeside. Deze wedstrijden zijn live te zien op Eurosport 1, Eurosport 2 en de BBC.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.