Harry de Winter: mogelijke doorstart van 40UP Radio

De kans is aanwezig dat 40UP Radio ook in 2021 doorgaat met haar uitzendingen. Er komt mogelijk een doorstart van het radiostation.

Niet rendabel

Initiatiefnemer van de radiozender, Harry de Winter, kwam eind november met het nieuws dat 40UP Radio vanaf 1 januari 2021 haar uitzendingen zou gaan staken. De Winter gaf aan dat de exploitatie van de radiozender niet rendabel zou zijn. Er zou jaarlijks honderddduizend euro in het station gepompt worden. Daarnaast zouden er te weinig sponsoren zijn om de radiozender overeind te houden.

Doorstart

Harry de Winter geeft nu aan dat er mogelijk een doorstart komt van de radiozender. “Lieve ‘fans’ en luisteraars er wordt gewerkt aan een mogelijke doorstart van ons station, keep your fingers crossed“, aldus De Winter op de Facebook-pagina van de radiozender.

40UP Radio

40UP Radio is opgericht door Harry de Winter in 2015. 40Up Radio draait naar eigen zeggen de betere muziek: Americana, blues, rock en Nederlandstalige popmuziek, deels non-stop. Sinds mei 2016 zijn er gepresenteerde programma’s te horen op de radiozender. Bekende dj’s zoals Mart Smeets, Johan Derksen, Robert ten Brink, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg draaien favoriete muziek uit hun eigen collectie, albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten.

De radiozender is te beluisteren via www.40upradio.nl

Sociale media: