‘Het Dorp’ voert Evergreen Top 1000 ook dit jaar aan

‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld is ook dit jaar weer op de eerste plaats van de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5 Nostalgia geëindigd. De lijst wordt vanaf maandag 21 september uitgezonden op NPO Radio 5 Nostalgia.

Stemfinaledag

Tijdens de Stemfinaledag afgelopen vrijdag kwamen verschillende bekende Nederlanders langs om te stemmen op hun favoriete evergreens aller tijden. Onder andere Viola Holt, Leo Blokhuis, Hans Liberg, Karin Bloemen en Ad Bouman kwamen langs om te praten over hun mooiste platen. In het laatste uur van de Stemfinale werden de 5 meest aangevraagde nummers bekendgemaakt. Met wederom op nummer 1 ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. Eerder werd bekend dat de Rolling Stones nieuwe hofleveranciers zijn. De complete lijst wordt eind deze week bekend gemaakt.

Beeld en Geluid

Op maandag 21 september om 06.00 uur start de achtste editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. Tot en met vrijdag 25 september wordt de lijst live uitgezonden vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De presentatie is in handen van: Henk Mouwe & Manuëla Kemp, Jan Steeman, Petra de Joode, Jan Rietman, Hijlco Span en Karin de Groot.

Viering 5 jaar TinekeShow uitgesteld

De TinekeShow van Omroep Max op NPO Radio 5 Nostalgia viert in september 2015 haar 5-jarig bestaan. Op 18 september zou deze viering plaatsvinden maar door de ziekte van Tineke de Nooij is deze viering uitgesteld aldus Omroep Max. Vanaf dinsdag 15 september tot en met vrijdag 18 september komt de TinekeShow wel vanaf de 50PlusBeurs. Presentatie van het programma is voorlopig nog in handen van Jan Rietman. De Nooij is getroffen door een virusinfectie. Volgens Omroep Max gaat het inmiddels een stuk beter met de gezondheid van Tineke maar kan zij komende week nog niet presenteren.

NPO Radio 5 Nostalgia

NPO Radio 5 is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Tot 1 september zond NPO Radio 5 ook uit via de middengolf. Deze uitzendingen zijn per 1 september jl. echter gestaakt.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.