Huldiging Feyenoord in Rotterdam live op radio, tv en Internet

De huldiging van het landskampioenschap in de Eredivisie door Feyenoord is vandaag live te volgen op radio, televisie en Internet.

Landstitel

Voor de Rotterdamse club is het de 15e landstitel die is binnengehaald. Dirk Kuyt zorgde gisteren met drie doelpunten in de wedstrijd tegen Heracles in de eigen ‘Kuip’ voor een belangrijke bijdrage in de overwinning. De selectie en staf van Feyenoord wordt vandaag feestelijk onthaald op de Coolsingel in Rotterdam, waar het behalen van de landstitel samen met de supporters zal worden gevierd.

Huldiging

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst wordt allereerst door burgemeester Ahmed Aboutaleb ontvangen in de Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis. Aansluitend verschijnen de kampioenen vanaf 12:00 uur op het bordes van het stadhuis om samen met de supporters het winnen van de eerste landstitel sinds 1999 te vieren. De huldiging is live te volgen op radio, televisie en Internet.

NOS

De NOS zendt vanaf 11.30 uur de huldiging van Feyenoord live uit via NPO 1. De uitzending duurt tot ongeveer 13.00 uur. De huldiging is ook te volgen via NOS.nl en de NOS App.

FOX Sports

FOX Sports begint vandaag al om 9 uur met een speciale uitzending rond de huldiging van Feyenoord. De uitzending duurt tot ongeveer 13.00 uur en is te volgen via FOX Sports Eredivisie 1.

RTV Rijnmond

De regionale omroep RTV Rijnmond is vandaag de hele dag actief met extra radio- en tv-uitzendingen rond de huldiging van de voetbalclub uit Rotterdam Zuid. Daarnaast is de huldiging live te volgen via TV Rijnmond. Radio Rijnmond is te ontvangen via FM en DAB+ in de regio Zuid-Holland. De radiozender is landelijk te ontvangen via diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. TV Rijnmond is te ontvangen via diverse digitale tv-pakketten en wereldwijd via Internet.

Website

Er is ook een speciale website in het leven geroepen met allerlei praktische zaken rond de huldiging. Deze website is hier te vinden.

Sociale media: