Ice Radio brengt Eerste Pinksterdag de ‘Stoned 500’

De online radiozender Ice Radio zendt op Eerste Pinksterdag, zondag 20 mei, de lijst de Stoned 500 uit. De lijst is vandaag te horen tussen 12.00 – 20.00 uur.

Ice Radio

De online radiozender Ice Radio is op 8 oktober van het vorig jaar van start gegaan. Op de radiozender zijn programma’s te horen van DJ’s als Jeroen Drogt, Richard Pflug, Bert Burggraaf, André Dortmont, Barend Henselmans, Koos & Frank, Hans Hogendoorn, Martin van Golen, Martien Groenendijk, Melle Tuik, Martijn Richters, Jurgen van den Berg, Luc van Rooij en Nick van Gils.

Stoned 500

Vandaag staat de radiozender vanaf 12.00 uur in het teken van de Stoned 500. “DJ’s als Dave Donkervoort, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Leo van der Goot en Rob Stenders draaien in de meest wause lijst van Nederland muziek van onder andere Marvin Gaye, Bob Marley en Bob Dylan. De lijst gaat van Cocaine In My Brain, via Let It All Blow naar Have a Cigar.“, aldus de radiozender in een persbericht.

Ice Radio is te beluisteren via Internet en via apps als TuneIn. Meer informatie via de website van de online radiozender 

Sociale media: