IBC Amsterdam op televisie te volgen via KNIPPR en Youtube

Tot en met dinsdag staat de Amsterdam RAI in het teken van de IBC. Het evenement is op televisie te volgen via het evenementenkanaal bij de provider KNIPPR. Het evenement is ook live te volgen via Youtube.

IBC

De International Broadcasting Convention (IBC) is de beurs voor professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. Elk jaar trekt de beurs meer dan 50.000 geïnteresseerden uit landen over de gehele wereld.

Televisie

De IBC kan tot en met dinsdag gevolg worden via het kanaal KNIPPR Events van aanbieder KNIPPR. KNIPPR biedt de mogelijkheid om televisie te kijken zonder abonnement op een kabelbedrijf. KNIPPR kan worden bekeken via apps, Apple TV en smart-tv’s. De uitzendingen zijn vandaag te zien tot 17 uur, morgen (zondag 17 september) tussen 10.30 en 17.00 uur en maandag tussen 10-18 uur. Het kanaal KNIPPR Events is gratis te abonneren via de dienst.

New Business Radio

Voor de uitzendingen worden samengewerkt met de radiozender New Business Radio. Deze radiozender is actief met uitzendingen vanaf de IBC met onder andere het programma MediaMatters. In het programma van MediaMatters praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties die op de beursvloer te vinden zijn. Luisteren naar New Business Radio kan hier. Meekijken kan ook via Youtube.

Radio IBC

Ook zenderexploitant Broadcast Partners is van de partij op de beurs en brengt tijdens de beurs zelfs een eigen radiozender in de lucht: Radio IBC powered by Kermis FM. Via de evenementenzender worden de beursbezoekers en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van nieuws en actuele gebeurtenissen van de beurs. Dit jaar worden de uitzendingen van Radio IBC ondersteunt met het team van Kermis FM. De radiozender is in de regio Amsterdam te ontvangen via 88,5 MHz en via Internet.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de website van het evenement.

Youtube

Sociale media: