John de Mol wil GLORY-kickboksen uitzenden op Veronica

John de Mol wil het kickboksen uit de GLORY-competitie gaan uitzenden op Veronica. Momenteel worden deze wedstrijden nog uitgezonden door Ziggo Sport.

GLORY

In de competitie GLORY komen onder andere kickboksers als Rico Verhoeven, Robin van Roosmalen, Michael Duut, Nieky Holzken en Badr Hari uit. De wedstrijden vinden elke maand in een andere stad plaats tijdens een GLORY-evenement. Op 20 juli vind het volgende toernooi plaats in New York.

Interesse

John de Mol gaf in het programma RTL Late Night van Humberto Tan interesse te hebben in deze competitie. De deal zou nog niet rond zijn maar er vinden volgens
De Mol serieuze gesprekken plaats. Volgens hem past deze sport goed op een zender als Veronica.

Hélène Hendriks

Gisteren werd al bekend dat sportpresentatrice Hélène Hendriks een overstap maakt van FOX Sports naar Veronica. Hendriks gaf hierbij aan dat ze naast het presenteren van programma’s rond voetbal ook betrokken wordt bij uitzendingen rond vechtsporten.

Amsterdam

Op 29 september komt GLORY weer naar Nederland tijdens ‘Summer of GLORY 2018’ in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam. Tijdens dit evenement zullen er een aantal grote namen in actie komen. Onder meer Wereldkampioen zwaargewicht Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en de 21-jarige Mohammed Jaraya stappen in september in de ring.