Jurgen Rijkers presenteert ochtendshow op Wild Hitradio

DJ Jurgen / Jurgen Rijkers presenteert sinds deze week de ochtendshow op Wild Hitradio. In de middaguren is op werkdagen Wouter Kooiman te horenop de regionale commerciële radiozender.

Overname

Vorige week werd bekend dat de radiozender een nieuwe eigenaar heeft: Emons Media Holding B.V. Emons Media B.V. heeft het aandeel in de radiozender overgenomen van Hans Kortlevers.

Leegloop

Als reactie daarop hebben een groot deel van de DJ’s de radiozender vorige week verlaten. Het gaat hier onder meer om Barry Brand, Nick Velderman, Rene Dupont, Stefan Brau, Dick Liefting, Almer Veenendaal en Peter Hanegraaf. Ook radiodirecteur Rick Waltmann is verdwenen bij de radiozender.

Programmering

Momenteel zijn Jurgen Rijkers (7-9 uur) en Wouter Kooiman (15-18 uur) de enige DJ’s in de weekprogrammering van de radiozender. Op vrijdagavond (18-20 uur) staat Dj Dirty Valente in de programmering vermeld.

DJ Jean

Op zaterdagavond (20-22 uur) is DJ Jurgen (Jurgen Rijkers) in zijn programma ‘ID by Dj Jurgen’ te horen. DJ Jean sluit de zaterdagavond af (22-00 uur) met DJ Jean @ Work. De overige uren is er non-stop muziek te horen op de regionale commerciële radiozender.

Luisteren

Wild Hitradio is in Noord-Holland te ontvangen via FM, in de Randstad via DAB+ en wereldwijd via Internet.