Aanbieder Delta breidt digitale Pluspakket verder uit

In de maand juni wordt het Pluspakket van aanbieder Delta uitgebreid met een aantal nieuwe zenders. Daarnaast krijgen een aantal televisiezenders een nieuw kanaalnummer bij de aanbieder.

Vier nieuwe zenders

Aan het Pluspakket van Delta worden vier nieuwe zenders toegevoegd: iConcerts (kanaal 216), XITE (kanaal 25), E! Pop of Culture (kanaal 353) en Insight HD (kanaal 355). De zenders worden in de loop van de maand juni toegevoegd. Het Pluspakket van de aanbieder kent een meerprijs van 11 euro per maand. Meer informatie over het pakket vind je op de website van de aanbieder.

Concertzender

Aan het digitale radioaanbod wordt door Delta ook een nieuwe zender toegevoegd: De Concertzender is vanaf 11 juni te beluisteren op 939. “Het is een zender vol klassieke muziek, jazz, wereldmuziek en meer.“, aldus de aanbieder.

Nieuwe kanaalnummers

De komende periode krijgen ook een aantal zenders een nieuw kanaalnummer. Zo verhuist FOX Sports 1 op 11 juni naar kanaal 421. MTV verhuist op 11 juni naar kanaal 31. Twee dagen later, op donderdag 13 juni, verhuist Comedy Central van kanaal 25 naar 14. Deze week hebben overigens TV West en RTV Utrecht ook een nieuw kanaalnummer gekregen. De zenders zijn vanaf nu te vinden op respectievelijk kanaal 70 en 69.