Keuken Kampioen Divisie van start op FOX Sports en FOX

Een week na de Eredivisie gaat ook de Keuken Kampioen Divisie van start. De competitie is dit seizoen live te volgen op FOX en FOX Sports.

Nieuwe naam

De Keuken Kampioen Divisie is de nieuwe naam voor de Jupiler League, de één na hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Het aanstaande seizoen van deze divisie wordt volgens kenners één van de sterkste uit geschiedenis van de eerste divisie.

Sparta, Roda JC, FC Twente, NEC, Go Ahead Eagles en Cambuur Leeuwarden zijn stuk voor stuk clubs die recent nog op het hoogste niveau actief waren. Ze mogen het opnemen tegen uitdagers als FC Volendam, Telstar en Almere City en de beloftenteams van PSV,  FC Utrecht, AZ en titelverdediger Jong Ajax.

Eerste spelronde

Komend weekend wordt een volle speelronde afgewerkt en vrijdagavond staan met FC Twente – Sparta en Roda JC – Jong Ajax direct de eerste toppers op het programma.

Schakelprogramma

Om de fans niets te laten missen van de Keuken Kampioen Divisie slaan FOX Sports en het gratis kanaal FOX de handen ineen. Iedere vrijdagavond wordt op FOX (gratis op kanaal 11 of 14)  het live schakelprogramma van de Keuken Kampioen Divisie uitgezonden met daarin alle hoogtepunten uit de wedstrijden.

Live wedstrijden

Op FOX Sports zijn tegelijkertijd twee live wedstrijden integraal te zien. Om 22.00 uur zijn alle vrijdagavondwedstrijden gespeeld en zendt FOX de samenvattingen uit. Vanavond is op FOX Sports 2 de wedstrijd FC Twente – Sparta Rotterdam te zien, op kanaal 3 is de wedstrijd Roda JC – Jong Ajax te zien.

Maandagavond live

FOX zendt daarnaast live de maandagavondwedstrijd uit, waardoor ook die gratis te zien is. In de eerste speelronde neemt Jong AZ het maandagavond op tegen Almere City. De uitzendingen op FOX worden verzorgd door het team van FOX Sports. De wedstrijd begint maandag om 20.00 uur.

Sociale media: