KNVB Beker: Feyenoord-FC Utrecht live op FOX en FOX Sports

De wedstrijd voor de KNVB Beker tussen Feyenoord en FC Utrecht is vanavond live te volgen op FOX en FOX Sports. Daarnaast is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1, Radio Rijnmond en Radio M Utrecht.

Beker

Er staan deze week acht wedstrijden op het programma in de TOTO KNVB Beker. Vanavond staat om 20.45 uur de laatste wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker op het programma: Feyenoord-FC Utrecht. De wedstrijd begint om 20.45 uur in de Rotterdamse Kuip en is live te volgen op radio en televisie.

FOX

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht is vanavond live te zien op televisiezender FOX. Deze televisiezender wordt bij vrijwel alle tv-aanbieders aangeboden in het digitale basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. Vooraf zijn alle samenvattingen te zien van de eerder gespeelde wedstrijden in de derde ronde van de TOTO KNVB Beker.

FOX Sports

De wedstrijd is ook te volgen op betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing begint rond 20.00 uur en de wedstrijd zelf is om 20.45 uur te zien op FOX Sports 1. Om 18.30 uur is de wedstrijd Kozakken Boys-Vitesse te zien op FOX Sports 2.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijd is vanavond ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond en Radio M Utrecht

Ook de regionale omroepen Radio Rijnmond en Radio M Utrecht komen vanavond met een extra uitzending van hun sportprogramma in verband met de wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht. Zowel Radio Rijnmond als Radio M Utrecht zijn in hun regio te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.