Kort medianieuws: 3FM, STER, BNR, BNNVARA en meer

Kort medianieuws met aandacht voor: Kort medianieuws: 3FM, STER, BNR, BNNVARA en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland:

  • Timur Perlin presenteert tijdelijk de middagshow op NPO 3FM, samen met Mark van der Molen. Timur valt in voor Rámon Verkoeijen, die al enige tijd afwezig is op de jongerenzender vanwege het overlijden van zijn moeder. Het is nog niet duidelijk wanneer hij terugkeert.
  • De online reclames bij de publieke omroep zijn vanaf woensdag niet langer gebaseerd op het surfgedrag van internetgebruikers, bevestigt de Ster na berichtgeving door vakblad Emerce. Lees verder
  • Tijdens de jaarwisseling in Leiden zijn twee journalisten van mediapartner Omroep West bekogeld met zwaar vuurwerk. Dat gebeurde tijdens een interview in de wijk De Kooi. De twee moesten noodgedwongen vertrekken en konden hun werk niet afmaken. Ze gaan aangifte van mishandeling doen bij de politie. Lees verder
  • Na 62 jaar kwam er vorige maand een eind aan De Schoonebeker Echo. Binnenkort begint een onderzoek om te kijken of het krantje ‘een doorstart’ kan maken. Lees verder
  • Patrick Lodiers is terug in de zaterdagnacht met De Overnachting. Patrick bezoekt een hotelkamer in Amsterdam, waar die nacht een prominente gast logeert. Voor het slapengaan drinken ze nog iets, luisteren ze naar hun favoriete muziek, en ze praten. (Persbericht)
  • Art Rooijakkers start donderdag 9 januari met een eigen 12-delige serie bij BNR Nieuwsradio. Het programma met de naam ‘De Eeuw van mijn Dochters’ is een persoonlijke zoektocht naar de nabije toekomst waarin zijn dochters zullen opgroeien. Elke donderdagavond om 19:00 uur is Art Rooijakkers op BNR te horen. Ook verschijnt de serie als podcast. (Persbericht)
  • Presentator Dennis Weening is weer even terug bij TV West. Dennis zet zich in het nieuwe programma ‘Dennis in de Opvang’ in voor dierenopvangcentra in de Haagse regio. Het programma is vanaf 15 januari elke woensdag te zien op TV West.